Soest, WORK IN PROGRESS: Alfa Romeo

WORK IN PROGRESS: Alfa Romeo Giulietta wordt klaargestoomd voor Legend Boucles à Bastogne 2018!

Wat een grote servicebeurt had moeten worden, resulteerde in een totale motorrevisie. Er bleek toch wat meer werk te zitten in de gemodificeerde 2,0 liter Twin Cam aangedreven Alfa van Tachyon Motorsport oprichter & eigenaar Maarten Buitenhuis dan gedacht. Maar dat mag de (voor)pret uiteraard niet drukken!

Maarten heeft bijzondere herinneringen aan de Giulietta uit het hoekige jaren 80 tijdperk. Samen met zijn vader gaf hij de stoere Italiaan in het verleden regelmatig de sporen. De afgelopen 6 jaar houdt hij samen met zijn zus Jeanette Buitenhuis de eer in stand.

Nog even en zowel Maarten als zijn Alfa kunnen aan een tweede jeugd beginnen. Hen staat volgende week namelijk een historisch weekend te wachten. Legend Boucles à Bastogne is een legendarisch rally evenement, gehouden in België. Meer dan 250 deelnemers worden opgedeeld in de categorieën Legend, Classic en Challenger. De competitie staat bekend om haar unieke combinatie van snelheid, laagdrempeligheid, een geweldige sfeer en heel veel spektakel. Kortom, een echte publiekslieveling binnen de rallywereld!

Nieuwsgierig naar hoe Maarten en zijn ’86er Alfa het ervan afbrengen? Team Tachyon Motorsport is er van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari a.s. De toegang is gratis. So… Don’t miss it!